Sportmassage

Wat is sportmassage?

Sport of beweeg je veel? Dan is sportmassage zeker iets voor jou. Sportmassage bevordert namelijk het natuurlijk herstelproces van je lichaam. Zeker na sportprestaties is dit belangrijk. Deze massagevorm zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen én een perfecte aanvoering van bouwstoffen naar je spieren. Middels speciale behandelingen wordt de doorbloeding bevorderd en dit draagt bij aan een beter lichamelijk welzijn. Kamp je met blessures of heb je last van pijnklachten? Meld je gerust bij een sportmasseur. Dit is een specialist die in actie komt zodra je last hebt van pijn of blessures tijdens of na het sporten.

 

Hoe helpt sportmassage bij sporten?

Sportmassage biedt uitkomst bij mensen die intensief sporten. Een sportmasseur masseert stevig en zorgt dankzij een behandeling voor losse en flexibele spieren. Dit bevordert het herstel van spieren, zeker niet onbelangrijk na een training of wedstrijd. Losse spieren functioneren beter en voorkomen allerlei lichamelijke ongemakken. Uiteraard gaat een sportmasseur ook op zoek wat nu eigenlijk de oorzaak is van jouw lichamelijke klacht of probleem. Daarom is het altijd zinvol langs te gaan bij een sportmasseur als je intensief sport en blessures in de toekomst wilt voorkomen. 

Sportmassage

Voorkom onnodige blessures

Veel blessures die zich voordoen tijdens of na het sporten zijn te voorkomen middels een goede warming-up en cooling-down. Hiermee zorg je voor warme spieren vóór je aan een training of wedstrijd begint én daarnaast gun jij je lichaam de tijd om weer rustig af te bouwen. Blijf je ondanks deze oefeningen toch last houden van blessures of pijnklachten? Het is zinvol om langs te gaan bij een fysiotherapeut of sportmasseur. Hij kijkt op een andere manier naar jouw klachten dan jij dat doet en dit zorgt veelal voor verrassende inzichten. 

 

Kies voor sportmassage door een expert

Wil je op slimme en effectieve wijze investeren in je lichaam en allerlei problemen met je lijf voorkomen? Kies dan voor sportmassage door een professional. Deze persoon helpt jou om anders naar je lijf te kijken en er ook goed voor te zorgen. Zowel voor, tijdens en na het sporten zijn er allerlei oefeningen en handvatten die jij kan toepassen om problemen aan je bewegingsapparaat te voorkomen. Schroom daarom niet om een afspraak in te plannen en zo op een goede manier voor jou en je lijf te zorgen. Pak de telefoon of stuur een e-mail voor het inplannen van een afspraak. 

Sportmassage

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *