Levenscoach

Een levenscoach helpt je om je leven vorm te geven vanuit je diepste wensen en talenten. Daarbij wordt uitgegaan van oplossingsgericht en positief denken en dus niet op de veroorzakers van bepaald gedrag of gewoontes. Een levenscoach helpt je in het alledaagse leven, om balans en evenwicht te vinden. Samen met de levenscoach probeer je het antwoord te vinden op de vragen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Deze manier van coaching is afkomstig uit de oude wijsheid en in een nieuw jasje gestoken. Het wordt ook wel de wetenschap van geluk genoemd.

Voor het vergroten van je levensgeluk

De coach is er om je levensgeluk te vergroten omdat in de praktijk gebleken is dat het allesbehalve eenvoudig is om gelukkig te zijn. Mensen die gelukkig willen zijn dienen namelijk over de nodige zelfkennis te beschikken, zoals ook een dosis innerlijke vrijheid erg belangrijk is.

Inzien wat echt belangrijk is en waar je naar verlangt

Door de zelfkennis te vergroten ga je ook beter inzien wat je echt belangrijker vindt en waar je naar verlangt. Samen met de coach zie je vervolgens ook de factoren die geluk in de weg staan. Die factoren worden met behulp van de levenscoach omgebogen zodat wél optimaal geluk geproefd worden.

Je bent beter opgewassen tegen het verleden

De coach helpt je om in je eigen kracht te komen en beter opgewassen te zijn tegen het leven, zoals je ook inzicht krijgt in je eigen valkuilen en je kwaliteiten. Daarnaast motiveert en inspireert de coach je waarbij de focus kan liggen op zowel werk als op privé want alleen zo kan invulling gegeven worden aan de diepste verlangens.

LevenscoachOntdek samen met de coach de doelen in je leven

Het werk van de levenscoach is veelzijdig, Het verbeteren van de balans in het leven, het volledig ontplooien van talenten en het ontdekken van de doelen in je leven, het is de coach op zijn of haar lijf geschreven. Ook wordt door coaching hulp geboden om levensfases vloeiend in elkaar over te laten lopen en bij het vinden van een passende baan.

Geef antwoord op de belangrijkste levensvragen

Heb je te maken met lastige zakelijke kwesties of zijn er problemen met medewerkers, ook dan is het verstandig een levenscoach in de arm te nemen. Kortweg kun je stellen dat een coach staat voor zingeving, energie en positiviteit en je helpt de antwoorden op de belangrijkste levensvragen te vinden.

Meer informatie over hoe een levenscoach jou kan helpen vind je door hier te klikken!

Levenscoach

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *