Het schoonmaken van de aura en de Chakra

Wil jij je gaan verdiepen in healing en ben je vooral benieuwd naar hoe je de aura en de Chakra schoonmaakt? Dan is dit artikel echt iets voor jou! Wanneer jij je bijvoorbeeld niet helemaal prettig voelt is het verstandig om de aura schoon te maken. Op deze manier zal jij je gelijk al een stuk prettiger voelen. In dit artikel leggen we je uit wat de aura en de Chakra precies zijn en ook hoe je deze schoon kunt maken. Het artikel is daarom ook erg geschikt voor iemand die totaal geen verstand heeft van aura’s en Chakra’s.

Wanneer je je begint te verdiepen in healing zal je de termen aura en Chakra regelmatig tegenkomen. Deze termen zullen aan het begin erg zweverig lijken, maar zodra je het eenmaal doorhebt is het een heel ander verhaal. Je zult al snel merken dat healing bijzonder effectief kan zijn. Het schoonmaken van de aura en de Chakra is bijvoorbeeld ideaal als jij je beter wilt voelen. Om te beginnen zal ik je uitleggen wat de aura is. De meeste mensen hebben al een klein beetje een idee van wat een aura nou ongeveer is, namelijk een vorm van energie.

healing

Healing: de aura en de Chakra

Aura is de energie die om een persoon heen hangt. Deze term is een van de meest gebruikte termen in de healing. Heb jij weleens een erg slecht gevoel gehad bij een persoon en wist je niet precies waarom? Dan had deze persoon waarschijnlijk een slechte aura. Andersom zijn er ook mensen die een erg goede aura hebben en dit ook echt uitstralen. Wanneer iemand een goede aura heeft is het dus prettig om in het gezelschap van deze persoon te zijn. Om deze reden is het zo belangrijk dat je een goede aura hebt, bovendien is dit ook fijn voor jezelf.

De Chakra is een term die voor mensen die niet aan healing doen iets vager is. De Chakra zijn de zeven wervelstromen van energie die door je lichaam stromen. Uiteraard hebben ook deze energiestromen veel invloed op hoe jij je voelt. Het is natuurlijk belangrijk dat je zowel de Chakra als de aura goed houdt. Je kunt de Chakra en de aura reinigen door deel te nemen aan healing sessies. Deze sessies kan je op veel verschillende plekken volgen. Ik kan je aanraden om je hier eens in te verdiepen!

Het schoonmaken van de aura en de Chakra

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *